Loading...

Sretni i spretni Niko i Donat dobitnici besplatne kotizacije sponzora Limona

Niko Sekulić i Donat Batarilo, ovogodišnji polaznici BCC kampa družit će se s nama i dogodine. Naime, tijekom održavanja kampa polaznici su imali priliku osim treninga, kupanja i druženja sudjelovati u nagradnoj igri našeg sponzora Limone.

Limona je besplatnom kotizacijom za Basketball Camp Croatia u 2019. darivala čak dva polaznika, jednog najsretnijeg te jednog najspretnijeg u dvije kategorije polaznika. Jedna kotizacija bila je namijenjena za mlađe (10-14 godina starosti) i jedna za starije kategorije polaznika (15-19 godina starosti).

Najmlađi su svoju kotizaciju pokušali ostvariti kroz zadatak da u nekoliko rečenica napišu zašto bi voljeli doći na kamp i sljedeće godine. Stručni žiri sponzora Limone, za najkreativniji sastavak izabrao je onaj kojeg je napisao Niko Sekulić iz KK Bosco.

Polaznici iz starije kategorije su imali malo zahtjevniji zadatak koji je uključivalo natjecanje u šutiranju. Finalna serija odvijala se na vrijeme zbog čega je natjecanje bilo izuzetno napeto. Pobjedu je, u uzbudljivoj završnici, odnio Donat Batarilo koji je u kamp došao iz Belgije a igra za klub EcoleEuropeeneIxelles BC iz Bruxellesa.

Pobjednicima čestitke od srca i vidimo se na kampu i sljedeće godine!