Loading...
21.6.2021

Detalji održavanja kampa 2021.

news_2021

Na linku ispod preuzmite dokument s detaljima i uputama održavanja kampa 2021. : PREUZMI DOKUMENT

24.5.2020

Novi termin održavanja kampa 2020

dates_2020

Održavanje ovogodišnjeg izdanja košarkaškog kampa CROATIA u Termama Tuhelj - Zabok, zbog pandemije COVID-19 je odgođeno za termin od 01.08.-08.08.2020. Umjesto najavljenih dva termina, održat će se jedan. U ranije najavljenim terminima 27.6. – 4.7. i 4.7. do 11.7. 2020. kamp se neće održati. Nadamo se daljnjem relaksiranju te vjerujemo da će okupljanja ovog tipa biti omogućena i da ćemo održati kontinuitet kampa.

25.4.2019

Večernji list - Neven Spahija na kampu u Zaboku

Treninzi će se održavati u novoj multifunkcionalnoj dvorani s tri košarkaška terena, a osim s košarkaškim trenerima, polaznici će raditi i sa sportskih psiholozima i nutricionistima.

13.4.2019

Neven Spahija potvrdio dolazak na kamp!

Jadan od najcjenjenijih Hrvatskih i inozemnih trenera, Neven Spahija potvrdio ja da će kao gost sudjelovati na ovogodišnjem Basketball campu Croatia. U svojoj bogatoj trenerskoj karijeri, Spahija je imao priliku trenirati neke od najboljih europskih košarkaša te voditi najbolje europske klubove. Zasigurno će imati jako puno zanimljivih poruka, a sigurni smo da će polaznici kampa imati spremno mnoštvo pitanja

10.4.2019

PARTNERI BASKETBALL CAMP CROATIA – PEPI SPORT I ADRIATIC OSIGURANJE

I ove godine Basketball Camp Croatia će se održati pod sponzorstvom košarkaške agencije PEPI SPORT koja je ujedno jedan od suorganizatora i osnivača kampa. Prošlogodišnje prvo izdanje kampa je nadmašilosva očekivanja i stoga je nastavak rada bio očekivan.

PEPI SPORT je košarkaška agencija posvećena postizanju najviših košarkaških ciljeva i suradnji s profesionalnim igračima i zaštiti njihovih prava. Trenutno surađuje s igračima i drugim košarkaškim agencijama diljem regije, Europe i SAD-a, a organizacijom kampa želi pomoći stvaranju i razvoju mladih igrača koji će jednog dana biti nositelji hrvatske košarkaške reprezentacije te europskih i svjetskih klubova.

Adriatic osiguranje (donedavno pod imenom Jadransko osiguranje) je također prepoznalo vrijednost kampa i drugu godinu zaredom će polaznicima kampa pružiti uslugu osiguranja od eventualnih nezgoda. Adriatic je jedno od vodećih društava na hrvatskom osiguravateljskom tržištu.

Sretni i spretni Niko i Donat dobitnici besplatne kotizacije sponzora Limona

Niko Sekulić i Donat Batarilo, ovogodišnji polaznici BCC kampa družit će se s nama i dogodine. Naime, tijekom održavanja kampa polaznici su imali priliku osim treninga, kupanja i druženja sudjelovati u nagradnoj igri našeg sponzora Limone.

24Tra

Gostovanje na Dobro Jutro Hrvatska 24.04.2018

Marin Rozić - promotor i Pero Dujmovic - organizator Kampa u Zaboku, Terme Tuhelj

13Lip

Basketball Camp Croatia na index.hr-u

Košarkaški spektakl u Zaboku: Giriček i Rudež podučavat će nove regionalne uzdanice

27Lip

Večernji list - Basketball Camp Croatia

Cibonin kapetan Rozić: Jedan ovakav kamp meni je promijenio sudbinu